Om oss

När du behöver skickliga licenssvetsare och montörer för stora och små montagearbeten på plats. Eller letar efter en samarbetspartner som löser konstruktion, tillverkning och sektionsmontering såväl som transport av rörbryggor, specialbyggda tankar, prefabricerade industrirör och byggnadsstål. Med en egen verkstad och ett 40-tal medarbetare kan du få hjälp oavsett hur stort eller litet uppdraget är. 

Helhetslösningar med utgångspunkt i Örnsköldsvik

När Tomas Lundquist startade LM Industrirör 2002 var kundservice, kvalitet och kompetens viktiga drivkrafter, tillsammans med visionen att erbjuda både konstruktion, tillverkning och montage till kunder inom industri-, energi- och byggbranschen. Vår specialitet är uppdrag inom massa- och pappersindustri, och har under åren samlat på oss kompetens och erfarenhet att hjälpa till med lösningar som klarar alla säkerhets-klasser.  Idag hjälper vi kunder över hela landet och Norden.

Kapacitet och flexibilitet i samma familjeföretag

Välj ett företag med flexiblitet, service och möjlighet att möta dina önskemål om special-tillverkning och unika beställningar, utan att behöva ge avkall på kapacitet. Behöver du växla upp, och letar efter en partner som kan hantera stora beställningar och komplexa uppdrag så är LM Industrirör din partner i de uppdragen också. 

Välj entreprenad eller underleverantör med LM Industrirör

Välj oss när du behöver en underleverantör för tillverkning av industrirör, montagearbeten på plats eller utveckling av specialdesignande av tankar och öppna oljecisterner. Eller så använder du oss som helhetsleverantör och får en samarbetspartner som tar ansvar från början till slut. Idag har vi bred och mångårig erfarenhet från ett antal stora projekt inom massa- och pappersindustrin, såväl som anläggningsprojekt, vägbyggen, kraftverks- och industribyggprojekt. Med en egen verkstad kan du få tillverkning, förmontering och avslutningsvis montering ute på plats i en effektiv produktionskedja. Dessutom kan du få hjälp med installationer som omfattar flera teknikgrenar, avancerad programmering och elinstallation. 

Montering och tillverkning helt enligt gällande regler och föreskrifter

Säkerhet och kvalitet är alltid i fokus i varje uppdrag. Det som vi levererar, allt från rörlösningar, montagearbeten till oljetankar, ska hålla för dina krav, önskemål och de yttre påfrestningar som finns. Det är självklart för oss att ha en kvalitetsansvarig som har behörig TR-stål/N och som arbetar för att ständigt utveckla oss. Alla våra medarbetare går regelbundet på utbildningar och uppdateringar enligt de certifieringar vi arbetar med. Arbetsmiljön för våra montörer ute på byggplatser ska vara trygg, och vi tummar aldrig på säkerheten. Det handlar om den personliga säkerheten och att ha möjlighet att kunna genomföra montering och svetsning med kvalitet.

Det vi levererar ska alltid vara en god investering för våra kunder. Alla våra montörer är ritningsutbildade och har godkänd certifiering i licenssvetsning enligt gällande föreskrifter. De är också godkända för procedurprovningar i enlighet med det svenska direktivet för tryckbärande anordningar. När det gäller öppna oljecisterner arbetar vi efter CA II. Vi följer SBS:s certifieringsregler.

Vill du bli en av oss?

Ge dig själv ett omväxlande arbete på ett företag som sätter arbetsmiljö och trivsel främst. Är du montör eller svetsare, lärling eller med några yrkesår i bagaget, men letar efter en kreativare arbetsdag? Hos oss kan du själv välja om du vill arbeta internt med tillverkning i vår verkstad eller vara ute på uppdrag i landet – eller göra både och. Du får arbeta med montering och licenssvetsning samt tillverkning av alltifrån prefabricerade rör, rörbryggor, konstruktioner inom byggnadsstål och cisterner och containrar. Vi letar alltid efter duktiga personer som gillar att ta ansvar för sina arbetsuppgifter och tycker kundservice är en självklar del av arbetet. Skicka in ditt CV och berätta kort om dig själv, så hörs vi!
 

Välkommen till oss

Letar du efter en kunnig och erfaren partner inom prefabricering av industrirör, byggnadstål, rörbryggor och montagearbeten? Kontakta oss för ett öppet samtal och många goda råd.

​​​​​​​Du når oss på info@lmror.se eller ring ​​​​​​​0660-30 94 00

Certifieringar

ae3a2554-minae3a2557-minae3a2574-minae3a2588-minae3a2632-minae3a2638-minae3a2672-minae3a2705-minae3a2718-minae3a2728-minae3a2741-minae3a2746-min